03/11/2023 03/11/2023 Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας κ. Σεραπίων μετέβη την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του, μακαριστού Μητροπολίτη Παραμυθίας κυρού Τίτου...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 16:14

Ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Σεραπίων τέλεσε Τρισάγιο για τον προκάτοχο του, Μητροπολίτη Τίτο Ματθαιάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Σεραπίων τέλεσε Τρισάγιο για τον προκάτοχο του, Μητροπολίτη Τίτο Ματθαιάκη

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας κ. Σεραπίων μετέβη την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του, μακαριστού Μητροπολίτη Παραμυθίας κυρού Τίτου Ματθαιάκη.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Μητροπολίτη Τίτου.

(Φωτογραφίες: π. Τιμόθεος Ηλιάκης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων