11/04/2023 11/04/2023 Εορτάσθηκε η θριαμβευτική είσοδος του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα, την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς. Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία Λειτουργία τελέστηκαν προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου με τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία του Δημάρχου Σουλίου κ. Ιωάννη...
11 Απριλίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 16:11

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτο

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Παραμυθίας Τίτο

Εορτάσθηκε η θριαμβευτική είσοδος του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα, την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία Λειτουργία τελέστηκαν προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου με τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία του Δημάρχου Σουλίου κ. Ιωάννη Καραγιάννη, του Αντιδημάρχου Σουλίου και πιστών.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Δημητρίου Μαρέτση, καταγόμενο εκ του χωρίου Καλλιθέας Φιλιατών.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς χρόνια πολλά, καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση και στον νεοχειροτονηθέντα Ιερέα να είναι άξιος στην ιεροσύνη του και καλή διακονία εις το Άγιον Θυσιαστήριον του Χριστού μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων