29/09/2019 29/09/2019 Την Κυριακή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλλήνιας κ. Δημητρίου συνοδευομένου από τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Σκλαβούνο και ιεροδιάκονο π. Βασίλειο Ζήση της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλλήνίας, από τον Γενικό Αρχιερατικό και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 19:16

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Παραμυθιά

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Παραμυθιά

Την Κυριακή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλλήνιας κ. Δημητρίου συνοδευομένου από τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Σκλαβούνο και ιεροδιάκονο π. Βασίλειο Ζήση της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλλήνίας, από τον Γενικό Αρχιερατικό και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθίας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την πρεσβύτερον χειροτονία του ιεροδιακόνου π. Χρήστου Βάσσου, υπηρετούντα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Μνημόσυνο υπέρ των 49 εκτελεσθέντων προκρίτων της πόλεως της Παραμυθιάς από τα Στρατεύματα Κατοχής παρουσία των συγγενών αυτών, τοπικών αρχών και πλήθους πιστών.

Τέλος ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των 49 προκρίτων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων