04/10/2018 11/10/2018 Το Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας μετέβη στις Καπαρές της περιοχής της Αγίας Άννας, όπου παρέστη σε εκδήλωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ) κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε από την Ένωση για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τα μέλη της Ενώσεως για την τιμητική...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:26

Βράβευση Μητροπολίτου Παροναξίας από την Ε.Α.Σ.

Διαδώστε:
Βράβευση Μητροπολίτου Παροναξίας από την Ε.Α.Σ.

Το Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας μετέβη στις Καπαρές της περιοχής της Αγίας Άννας, όπου παρέστη σε εκδήλωση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ) κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε από την Ένωση για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τα μέλη της Ενώσεως για την τιμητική Βράβευση αλλά και για την όμορφη εκδήλωση, τονίζοντας ότι η τιμητική διάκριση ανήκει στον ευγενή και κοινωνικά ευαίσθητο λαό της Νάξου που περιβάλλει με έμπρακτη αγάπη τα γεύματα και τα υπόλοιπα έργα  της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν  ο Βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος και επέδωσε τη σχετική τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο, ο Έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπόρων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού, Αριστοτέλης Καρβέλας. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν και άλλες τέσσερις προσωπικότητες της Νάξου για την προσφορά τους σε άλλους τομείς της κοινωνικής και πνευματικής ζωής του τόπου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων