28/09/2018 11/10/2018 Σύναξη Ιερέων και Κατηχητών – Κατηχητριών των νήσων Πάρου – Αντιπάρου με την ευκαιρία της νέας κατηχητικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου . Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους και στην συνέχεια έδωσε...
28 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:40

Ι.Μ. Παροναξίας: Σύναξη κατηχητών στην Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Ι.Μ. Παροναξίας: Σύναξη κατηχητών στην Εκατονταπυλιανή

Σύναξη Ιερέων και Κατηχητών – Κατηχητριών των νήσων Πάρου – Αντιπάρου με την ευκαιρία της νέας κατηχητικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου .

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον ομιλητή της συνάξεως π. Στυλιανό Μπιζά ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με τα πορίσματα στα οποία κατέληξε, το ΣΤ΄ Πανελλήνιο Συνέδριο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Κατήχηση και διαπροσωπικές σχέσεις», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου, στο Συνεδριακό Κέντρο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ“ της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδεία, στην Αλίαρτο Βιωτίας.

Κατά την διάρκεια της συνάξεως οι υπεύθυνοι Νεότητος ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της προηγούμενης Κατηχητικής Χρονιάς και παρουσίασαν το πρόγραμμα διδασκαλίας για την νέα περίοδο. Ακολούθησε χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνάξεως, προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά προς όλους τους παρευρισκόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων