04/01/2019 04/01/2019 Σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο “Παναγία η Εκατονταπυλιανή“ Πάρου, όπου στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τις οικογένειες των Ιερέων της Πάρου και Αντιπάρου. Στην εκδήλωση ομίλησε ο π. Θωμάς Κυδωνιεύς με θέμα: “Η ζωή στην Ιερατική οικογένεια“. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο εγκάρδιο...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 22:59

Την Πίτα των Ιερέων ευλόγησε ο Μητρ. Παροναξίας

Διαδώστε:
Την Πίτα των Ιερέων ευλόγησε ο Μητρ. Παροναξίας

Σήμερα το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο “Παναγία η Εκατονταπυλιανή“ Πάρου, όπου στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τις οικογένειες των Ιερέων της Πάρου και Αντιπάρου. Στην εκδήλωση ομίλησε ο π. Θωμάς Κυδωνιεύς με θέμα: “Η ζωή στην Ιερατική οικογένεια“. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό και ευχές στις Ιερατικές οικογένειες και ιδιαίτερα στα παιδιά. Ακολούθως ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα τα κομμάτια της οποίας μοίρασε στους παρευρισκομένους διανέμοντας συγχρόνως δώρα σε όλα τα παιδιά και τα εγγόνια των Ιερέων Πάρου και Αντιπάρου, μαζί με την καθιερωμένη οικογενειακή Αγιοβασιλόπιτα και το “φλουρί“ το Κωνσταντινάτο. Ακολούθως παρετέθη εορταστική τράπεζα στην οποία παρεκάθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων