23/05/2022 23/05/2022 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνος Νάξου, τελέσθηκε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, η Θεία Λειτουργία και το 40νθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε μετά του Αρχιμ. Αντωνίου Παραρά, του Εφημερίου του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Μιχαήλ Παραρά...
23 Μαΐου, 2022 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2022 - 17:39

40ηνθημερο Μνημόσυνο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως

Διαδώστε:
40ηνθημερο Μνημόσυνο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνος Νάξου, τελέσθηκε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, η Θεία Λειτουργία και το 40νθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε μετά του Αρχιμ. Αντωνίου Παραρά, του Εφημερίου του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Μιχαήλ Παραρά και του Διακόνου Νεκταρίου Σκουλάτου και κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο λόγο.

Ακολούθως, με την συμμετοχή του Γενικού Αρχιερατικού Επόπτου Νάξου, Πρωτοπρ. Ιωάννη Μανιού και του Εφημερίου Κεραμίου, Οικον. Νικολάου Βλασερού, τέλεσε το Μνημόσυνο του κεκοιμημένου Ιεράρχου, στο τέλος του οποίου, αναφέρθηκε στην προσωπικότητά του και στην όλη προσφορά του τόσο στον Ιερό Ναό του χωριού του και τη Νάξο όσο και κατά την διακονία του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων