16/09/2021 16/09/2021 Την Πέμπτη το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με την ευκαιρία της νέας Δικαστικής Περιόδου. Στην Ακολουθία συμμετείχαν Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί της νήσου καθώς και Δικηγόροι και Δικαστικοί Υπάλληλοι. Στο τέλος του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους και εν...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 22:42

Αγιασμός μπροστά από την έδρα του Δικαστηρίου

Διαδώστε:
Αγιασμός μπροστά από την έδρα του Δικαστηρίου

Την Πέμπτη το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με την ευκαιρία της νέας Δικαστικής Περιόδου.

Στην Ακολουθία συμμετείχαν Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί της νήσου καθώς και Δικηγόροι και Δικαστικοί Υπάλληλοι. Στο τέλος του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους και εν συνεχεία αντιφώνησε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κ. Μαρία Μάρκου.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων