14/10/2020 14/10/2020 Στις 13 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην περιοχή της Στελίδας Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού του νέου Υποσταθμού Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), παρουσία των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Χατζηδάκη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση, των Βουλευτών Κυκλάδων κ Συρμαλένιου...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 21:03

Αγιασμός στον Υποσταθμό Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Υποσταθμό Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ

Στις 13 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην περιοχή της Στελίδας Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού του νέου Υποσταθμού Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), παρουσία των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Χατζηδάκη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση, των Βουλευτών Κυκλάδων κ Συρμαλένιου και κ Μονογυιού, της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κοινωνικών Υποθέσεων κ Σδούκου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ Χατζημάρκου του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ Λιανού, του Επάρχου Νάξου και Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης και Μεταφορών κ. Μαργαρίτη, πολλών ανωτάτων στελεχών της ΑΔΜΗΕ, τοπικών παραγόντων και φορέων του νησιού και της Περιφέρειας.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές για την καλή λειτουργία της Μονάδος προς όφελος του λαού της Παροναξίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων