10/02/2021 10/02/2021 Τον Άγιο Χαράλαμπο εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στα Αγγίδια Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ του «Δι’ ευχών» ο...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 17:56

Δέηση για τους ασθενούντες τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Δέηση για τους ασθενούντες τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Τον Άγιο Χαράλαμπο εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στα Αγγίδια Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Δέηση υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων από τη νόσο του κορωνοϊού καθώς και για τους ιατρούς, το νοσηλευτικό, υγειονομικό, ερευνητικό και λοιπό προσωπικό των θεραπευτηρίων και ιδρυμάτων της πατρίδος μας, με την ευκαιρία της Μνήμης του Αγίου Χαραλάμπους, ο οποίος είναι θαυματουργός Άγιος, ιδιαίτερα σε θέματα αντιμετωπίσεως λοιμωδών νοσημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων