03/05/2020 03/05/2020 Την Κυριακή 3-5-2020 (Κυριακή των Μυροφόρων) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικός ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως προέστη δεήσεως υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων αδελφών μας και ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ απαλλαγής από την επιδημία του νέου κορωνοϊού, ευχόμενος να μας απαλλάξει...
03 Μαΐου, 2020 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2020 - 16:00

Δέηση στην Παναγία Εκατονταπυλιανή για την κατάπαυση της πανδημίας

Διαδώστε:
Δέηση στην Παναγία Εκατονταπυλιανή για την κατάπαυση της πανδημίας

Την Κυριακή 3-5-2020 (Κυριακή των Μυροφόρων) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικός ιερούργησε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως προέστη δεήσεως υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων αδελφών μας και ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ απαλλαγής από την επιδημία του νέου κορωνοϊού, ευχόμενος να μας απαλλάξει σύντομα ο Θεός με τις πρεσβείες της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής από την μεγάλη δοκιμασία που πλήττει την ανθρωπότητα.

Να σημειωθεί πως η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και μεταδόθηκε απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας “ΠΑΡΟΝΑΞΙA FM” καθώς και από τον “ΗΧΩ FM”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων