27/04/2020 27/04/2020 Την Κυριακή του Θωμά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου και κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ κήρυξε τον Θείο Λόγο.  Στο προκύνημα που πανηγύριζε της Παναγίας Αργοκοιλιωτίσσης ιερούρησε, χωρίς την παρουσία πιστών,  την Παρασκευή της Διακαινησίμου, της Ζωοδόχου...
27 Απριλίου, 2020 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2020 - 15:24

Δέηση υπέρ των ασθενούντων στη Νάξο

Διαδώστε:
Δέηση υπέρ των ασθενούντων στη Νάξο

Την Κυριακή του Θωμά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου και κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ κήρυξε τον Θείο Λόγο. 

Στο προκύνημα που πανηγύριζε της Παναγίας Αργοκοιλιωτίσσης ιερούρησε, χωρίς την παρουσία πιστών,  την Παρασκευή της Διακαινησίμου, της Ζωοδόχου Πηγής, ο Σεβασμιώτατος όπου κήρυξε το Θείο Λόγο ενώ προ της Απολύσεως τέλεσε δέηση υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων από την επιδημία του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων