23/03/2020 23/03/2020 Κεκλεισμένων των θυρών ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην πόλη της Νάξου την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ’ Κυριακή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Η Θεία Λειτουργία αναμεταδόθηκε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιερής Μητροπόλεως “Παροναξία FM”. Κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ αναγνώστηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου σχετικά...
23 Μαρτίου, 2020 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 14:50

Δέηση υπέρ των ασθενούντων στη Νάξο

Διαδώστε:
Δέηση υπέρ των ασθενούντων στη Νάξο

Κεκλεισμένων των θυρών ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην πόλη της Νάξου την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ’ Κυριακή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Η Θεία Λειτουργία αναμεταδόθηκε από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιερής Μητροπόλεως “Παροναξία FM”.

Κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ αναγνώστηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού (Covid-19). Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η τελετή της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δέηση υπέρ των ασθενούντων αδελφών μας και ευχήθηκε προς όλους τους ακροατές ο Τίμιος Σταυρός να χαρίζει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχιση του αγώνα της περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της μεγάλης δοκιμασίας που μας πλήττει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων