06/07/2020 06/07/2020 Την Κυριακή 5-7-2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Απειράνθου Νάξου και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προς της Απολύσεως προέστη του 3μήνου Μνημοσύνου του αειμνήστου Μανώλη Γλέζου. Εν συνεχεία στην είσοδο του αυλείου χώρου του ως άνω Ιερού Ναού, κατόπιν κοινής αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Τοπικού...
06 Ιουλίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 20:34

Εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μανώλης Γλέζος

Διαδώστε:
Εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μανώλης Γλέζος

Την Κυριακή 5-7-2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Απειράνθου Νάξου και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προς της Απολύσεως προέστη του 3μήνου Μνημοσύνου του αειμνήστου Μανώλη Γλέζου.

Εν συνεχεία στην είσοδο του αυλείου χώρου του ως άνω Ιερού Ναού, κατόπιν κοινής αποφάσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Τοπικού Συμβουλίου Απειράνθου, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της αφιερωματικής πλάκας εις μνήμην του Μανώλη Γλέζου.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον κοιμητήριο του χωριού όπου τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της προσφάτως μεταστάσης δούλης του Θεού Ειρήνης, αδελφής του οικείου Εφημερίου π. Μιχαήλ Οικονόμου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων