17/03/2020 17/03/2020 Την Κυριακή 15-3-2020 (Β’ Κυριακή Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας και ετέλεσε το 40ημερο Μνημόσυνο της αειμνήστου Φοινικώς Πατέλη. Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) ενώ μετά το...
17 Μαρτίου, 2020 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2020 - 17:05

Ειδική Δέηση από την Παροικιά της Πάρου

Διαδώστε:
Ειδική Δέηση από την Παροικιά της Πάρου

Την Κυριακή 15-3-2020 (Β’ Κυριακή Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας και ετέλεσε το 40ημερο Μνημόσυνο της αειμνήστου Φοινικώς Πατέλη.

Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) ενώ μετά το “Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου” ύστερα από απόφασή της Ιεράς Συνόδου ετελέσθη Ειδική Δέηση προς τον Οικτίρμονα Κύριον υπέρ, αποτροπής εξαπλώσεως της νόσου.

Προ του ”Δι᾿ εὐχῶν” ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να εντατικοποιήσουν τις προσευχές τους και να σεβαστούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου καθώς και τα μέτρα πρόληψης της διασποράς σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμοδίων Κρατικών Αρχών.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων