05/01/2024 05/01/2024 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιανουαρίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, και στις 4 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου του Παρίου της Ενορίας Κώστου Πάρου, οι ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις για τις οικογένειες των Ιερέων και των Υπαλλήλων της Ιεράς Μητρόπολης...
05 Ιανουαρίου, 2024 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024 - 18:45

Εορταστικές εκδηλώσεις για τις Ιερατικές Οικογένειες της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας

Διαδώστε:
Εορταστικές εκδηλώσεις για τις Ιερατικές Οικογένειες της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιανουαρίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, και στις 4 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου του Παρίου της Ενορίας Κώστου Πάρου, οι ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις για τις οικογένειες των Ιερέων και των Υπαλλήλων της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στη Νάξο, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ιερολογιώτατο Ιεροδιάκονο π. Παναγιώτη Σιαχάμη με θέμα: «Η Ιερατική οικογένεια και οι προκλήσεις της εποχής» ενώ στην εκδήλωση της Πάρου ομιλητής ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος με θέμα: «Ήθη και έθιμα του Αγίου Δωδεκαημέρου».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και στις δύο εκδηλώσεις, αφού απηύθυνε πατρικές ευχές προς όλους, ευλόγησε τις Αγιοβασιλόπιττες, και μαζί με το κομμάτι και το καθιερωμένο φλουρί, προσέφερε δώρα σε μικρούς και μεγάλους καθώς και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στους φοιτητές-τριες των Ιερατικών Οικογενειών. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων σε κοινό εορταστικό γεύμα.

Από την εκδήλωση της Νάξου

Από την εκδήλωση της Πάρου

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων