27/09/2023 27/09/2023 Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου τελέσθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου στον Δρυό της Πάρου. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Μελισσιανός. Μετά την Απόλυση ο...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 13:03

Εσπερινός Μεταστάσεως Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στον Δρυό της Πάρου

Διαδώστε:
Εσπερινός Μεταστάσεως Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στον Δρυό της Πάρου

Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου τελέσθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου στον Δρυό της Πάρου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Μελισσιανός. Μετά την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων