17/04/2023 17/04/2023 Πανηγυρικά τελέσθηκε χθες ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, με την συμμετοχή κληρικών του νησιού. Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας ανεγνώσθη το Ευαγγέλιο σε επτά γλώσσες. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος διένειμε κόκκινα αυγά και γλυκίσματα προς όλους και ακολούθως προέστη της καθιερωμένης...
17 Απριλίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 17:08

Εσπερινός της Αγάπης και Λιτανεία στη Νάξο

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγάπης και Λιτανεία στη Νάξο

Πανηγυρικά τελέσθηκε χθες ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, με την συμμετοχή κληρικών του νησιού.

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας ανεγνώσθη το Ευαγγέλιο σε επτά γλώσσες. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος διένειμε κόκκινα αυγά και γλυκίσματα προς όλους και ακολούθως προέστη της καθιερωμένης Λιτανείας, στο τέλος της οποίας απηύθυνε εόρτιες ευχές προς τους πιστούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων