12/04/2021 12/04/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 11 Απριλίου στην Κόρωνο της Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Μαρίνης ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη του ετησίου Μνημοσύνου των αειμνήστων αδελφών Μιχαήλ Κουφοπούλου και Λεμονιάς Μαγγιώρου που έφυγαν για την αιωνιότητα με διαφορά πέντε ημερών.    ...
12 Απριλίου, 2021 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 15:23

Ευλογημένη Κυριακή στη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ευλογημένη Κυριακή στη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 11 Απριλίου στην Κόρωνο της Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Αγίας Μαρίνης ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη του ετησίου Μνημοσύνου των αειμνήστων αδελφών Μιχαήλ Κουφοπούλου και Λεμονιάς Μαγγιώρου που έφυγαν για την αιωνιότητα με διαφορά πέντε ημερών.

 

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας χοροστάτησε στον Ε’ Κατανυκτικό Εσπερινό ο οποίος τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης πόλεως Νάξου.

Προ του «Δι’ ευχών» πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η θεολογική και διδακτική αξία της Ακολουθίας του Κατανυκτικού Εσπερινού», στο τέλος της οποίας ευχήθηκε στους εκκλησιαζομένους για το υπόλοιπο της Αγίας Τεσσαρακοστής.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων