07/08/2020 07/08/2020 Την Πέμπτη 6-8-2020, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνα Νάξου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως, κατά την τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας, ευλόγησε...
07 Αυγούστου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 17:26

Ευλόγησε την προσφερθείσα σταφυλή στη Νάξο

Διαδώστε:
Ευλόγησε την προσφερθείσα σταφυλή στη Νάξο

Την Πέμπτη 6-8-2020, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δαμαριώνα Νάξου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος.

Προ της Απολύσεως, κατά την τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας, ευλόγησε την προσφερθείσα σταφυλή και απηύθυνε ευχές προς το εκκλησίασμα.

 

 

 

 

 

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό και εν συνεχεία στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως και κήρυξε τον Θείο Λόγο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Νάξου.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων