11/11/2019 11/11/2019 Την Κυριακή 10-11-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μαρπήσσης. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως προέστη του Μνημοσύνου της αειμνήστου Θεοδοσίας Μελανίτου.         Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ορθόδοξης Οικογενειακής Κατάρτισης του Ιερού Προσκυνήματος...
11 Νοεμβρίου, 2019 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 16:13

Για τον πνευματικό του πατέρα π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Διαδώστε:
Για τον πνευματικό του πατέρα π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο

Την Κυριακή 10-11-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μαρπήσσης. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως προέστη του Μνημοσύνου της αειμνήστου Θεοδοσίας Μελανίτου.

 

 

 

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε η έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ορθόδοξης Οικογενειακής Κατάρτισης του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού ενάρξεως της Σχολής. Ακολούθως πραγματοποίησε την πρώτη ομιλία με θέμα: «Ο π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος για τον γάμο και την οικογένεια».

Να σημειωθεί πως ο μακαριστός π. Επιφάνιος ήταν ο πνευματικός πατέρας του Σεβασμιωτάτου και φέτος συμπληρώνονται τριάντα έτη από την κοίμηση του (+10-11-1989).

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων