30/08/2022 30/08/2022 Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό στον Απόλλωνα της Νάξου για την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου. Ο  Μητροπολίτης  Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη την Δευτέρα 29 Αυγούστου το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ναό του Τιμίο Προδρόμου όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ....
30 Αυγούστου, 2022 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 18:43

Η εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου στον Απόλλωνα της Νάξου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου στον Απόλλωνα της Νάξου (ΦΩΤΟ)

Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό στον Απόλλωνα της Νάξου για την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου.


Ο  Μητροπολίτης  Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη την Δευτέρα 29 Αυγούστου το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ναό του Τιμίο Προδρόμου όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νικόλαο Κρασσά (Κληρικό της Ι.Μ. Νικαίας), τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, τον οικείο Εφημέριο, Πρεσβ. Ηλία Χρυσάκη και τον Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο.



Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους κληρικούς για την συμμετοχή τους στην Θεία Λειτουργία και απηύθυνε ευχές προς τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων