09/09/2023 09/09/2023 Την Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγύρισαν κατά το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου 2023 στην Πάρο και στην Αντίπαρο. Την παραμονή της εορτής το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στα Μάρμαρα της Πάρου, όπου στον Ιερό Ναό της «Πέρας Παναγιάς», χοροστάτησε στον Εσπερινό και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους. Τον θείο λόγο...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 17:22

Η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Πάρο και στην Αντίπαρο

Διαδώστε:
Η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Πάρο και στην Αντίπαρο

Την Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγύρισαν κατά το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου 2023 στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Την παραμονή της εορτής το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στα Μάρμαρα της Πάρου, όπου στον Ιερό Ναό της «Πέρας Παναγιάς», χοροστάτησε στον Εσπερινό και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Αρσένιος Μελισσιανός, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την κυριώνυμο ημέρα ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Αντίπαρο, όπου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον Θείο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων