10/07/2019 10/07/2019 Την Δευτέρα 8-7-2019, το απόγευμα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας έπλευσε για την Πάρο και απευθείας μετέβη στην πλατεία του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου παρέστη στην εορταστική μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το Νεανικό Κέντρο του Ιερού Ναού με την ευκαιρία της λήξεως του Κατηχητικού έτους 2018-2019 με θέμα: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ», από...
10 Ιουλίου, 2019 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 22:30

Η Φώτο της Ημέρας: “Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η”

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας: “Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η”

Την Δευτέρα 8-7-2019, το απόγευμα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας έπλευσε για την Πάρο και απευθείας μετέβη στην πλατεία του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου παρέστη στην εορταστική μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το Νεανικό Κέντρο του Ιερού Ναού με την ευκαιρία της λήξεως του Κατηχητικού έτους 2018-2019 με θέμα: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ», από όπου αλιεύουμε την ως άνω ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας: “Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η”.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε προβολή αποσπασμάτων από παλαιές ελληνικές ταινίες, τα οποία η Νεανική Θεατρική Ομάδα του Ναού ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Χορωδία του Ιερού Ναού με την συνοδεία μουσικών οργάνων, η οποία απέδωσε τραγούδια από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο.

Στο τέλος, τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος συνεχάρη τον π. Εμμανουήλ Φωκιανό που είχε την έμπνευση και τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως, τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς και όλους τους συντελεστές. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Έπαρχος Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων