07/09/2022 07/09/2022 Εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Ιάκωβο Καμπανέλλη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Νάξου. Η μουσική εκδήλωση είχε τίτλο «τα τραγούδια των Αγγέλων… στο νησί του ονείρου», παρουσία του Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Χορευτική Ομάδα...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 19:06

Ι.Μ. Παροναξίας: Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ι.Μ. Παροναξίας: Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Ιάκωβο Καμπανέλλη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Νάξου.


Η μουσική εκδήλωση είχε τίτλο «τα τραγούδια των Αγγέλων… στο νησί του ονείρου», παρουσία του Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου.


Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Χορευτική Ομάδα Νάξου «ΑΞΟΠΑΤΗΜΑΤΑ» και κυρίως περιλάμβανε τραγούδια σε στίχους Ιάκωβου Καμπανέλλη που απέδωσε με λυρικό ύφος ο π. Ζαφείριος Κουτελιέρης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μουσικές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πλαισιούμενος από τον Μουσικό κ. Νίκο Καραβία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων