03/03/2023 03/03/2023 Μεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά των πιστών και των τριών νησιών (Νάξου, Πάρου και Αντιπάρου) της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, στο ιερό κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπλήκτους αδελφούς μας στην Τουρκία και την Συρία. Πιο συγκεκριμένα, η Ιερά μας Μητρόπολη συγκέντρωσε και...
03 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 18:40

Η Μητρόπολη Παροναξίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων σε Τουρκία και Συρία

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Παροναξίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων σε Τουρκία και Συρία

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά των πιστών και των τριών νησιών (Νάξου, Πάρου και Αντιπάρου) της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, στο ιερό κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπλήκτους αδελφούς μας στην Τουρκία και την Συρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιερά μας Μητρόπολη συγκέντρωσε και απέστειλε:

  • 12 παλέτες με κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες και παπλώματα)
  • 1 παλέτα με ρουχισμό (ανδρικό, γυναικείο και παιδικό)
  • 6 παλέτες (6.860kg) με τρόφιμα (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα)
  • 1 παλέτα εμφιαλωμένο νερό
  • Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί όλους τους χριστιανούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της Εκκλησίας, καθώς και τους Εφημερίους και τους κατά τόπους Αρχιερατικούς Επιτρόπους, οι οποίοι με τον συντονισμό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνου Κύλη, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την άμεση συγκέντρωση του ως άνω υλικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων