11/03/2023 11/03/2023 Με κατάνυξη και την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες η Β’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Πανοσ. Αρχιμ. Τιμόθεο Αγγελή και τον Εφημέριο και Αντιπρόεδρο της...
11 Μαρτίου, 2023 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2023 - 14:23

Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Διαδώστε:
Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Με κατάνυξη και την συμμετοχή πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες η Β’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Πανοσ. Αρχιμ. Τιμόθεο Αγγελή και τον Εφημέριο και Αντιπρόεδρο της Δ.Ε. του Ιερού Προσκυνήματος, Πρωτοπρ. Στυλιανό Μπιζά. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Τιμόθεος, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος προ του «Δι’ ευχών» ευχαρίστησε, ενώ απηύθυνε ευχές προς όλους για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων