03/07/2021 03/07/2021 Την Παρασκευή 2-7-2021 το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου τα μαθητές και δασκάλους των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Νήσου Τήνου, οι οποίοι πραγματοποιούν ιερά αποδημία στο ευλογημένο νησί της Νάξου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους στο νησί των Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου...
03 Ιουλίου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2021 - 13:04

Ιερά αποδημία στη Νάξο για τα κατηχητόπουλα της Τήνου

Διαδώστε:
Ιερά αποδημία στη Νάξο για τα κατηχητόπουλα της Τήνου

Την Παρασκευή 2-7-2021 το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου τα μαθητές και δασκάλους των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Νήσου Τήνου, οι οποίοι πραγματοποιούν ιερά αποδημία στο ευλογημένο νησί της Νάξου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους στο νησί των Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά, συζήτησε μαζί τους και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και κεράσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων