31/05/2022 31/05/2022 Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε στην Ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης, η οποία τελέσθηκε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, την Κυριακή του Τυφλού, και ανέγνωσε την ειδική ευχή για την ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες, Απολυτήριες και Προαγωγικές Εξετάσεις. Στην Ακολουθία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές-μαθήτριες και γονείς. Προ...
31 Μαΐου, 2022 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 18:26

Ιερά Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές από την Μητροπολίτη Παροναξίας

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές από την Μητροπολίτη Παροναξίας

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε στην Ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης, η οποία τελέσθηκε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, την Κυριακή του Τυφλού, και ανέγνωσε την ειδική ευχή για την ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες, Απολυτήριες και Προαγωγικές Εξετάσεις.

Στην Ακολουθία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές-μαθήτριες και γονείς. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά και τους γονείς τους και ευχήθηκε σε όλους που συμπροσευχήθηκαν τα δέοντα.

Μετά το πέρας της Παράκλησης όλοι μαζί μετέβησαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Προσκυνήματος, όπου παρατέθηκε κέρασμα και ο Σεβασμιώτατος προσέφερε μικρές ευλογίες προς όλους τους υποψηφίους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων