06/08/2021 06/08/2021 Την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος προέστη Ιερατικής Συνάξεως των κληρικών των νήσων Πάρου και Αντιπάρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους ιερείς και ακολούθως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πανήγυρη της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Εν...
06 Αυγούστου, 2021 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 15:37

Ιερατική Σύναξη των κληρικών Πάρου και Αντίπαρου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη των κληρικών Πάρου και Αντίπαρου

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος προέστη Ιερατικής Συνάξεως των κληρικών των νήσων Πάρου και Αντιπάρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους ιερείς και ακολούθως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πανήγυρη της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε στον Ιατρό κ. Αντώνη Αρκά, ο οποίος ομίλησε με θέμα την πανδημία. Ακολούθησε διάλογος επί της εισηγήσεως, στο τέλος του οποίου ο φιλοξενούμενος Ιατρός προσέφερε προς όλο τον κλήρο το βιβλίο του με τίτλο «Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ».

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αρκά τόσο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του όσο και για την προσφορά του πονήματός του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού-Δάσους όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων