10/01/2023 10/01/2023 Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 μετά τα Φώτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους τρεις Εφημερίους της Ενορίας, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Κύλη, Νικόλαο Ρώτα και τον Πρεσβ. Ευστάθιο Βασιλάκη και τον Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο. Τον...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 13:33

Κυριακή μετά τα Φώτα στη Νάξο

Διαδώστε:
Κυριακή μετά τα Φώτα στη Νάξο

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 μετά τα Φώτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους τρεις Εφημερίους της Ενορίας, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Κύλη, Νικόλαο Ρώτα και τον Πρεσβ. Ευστάθιο Βασιλάκη και τον Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο.

Τον θείο λόγο κήρυξε, κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος. Προ της Απολύσεως προέστη του Μνημοσύνου της αειμνήστου Αναστασίας Βλαχάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων