14/02/2023 14/02/2023 Την Κυριακή του Ασώτου ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους κληρικούς του Ναού, Οικον. Νικόλαο Κασμά και τον Διάκ. Παναγιώτη Σιαχάμη. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε τον θείο λόγο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 17:12

Κυριακή του Ασώτου στην πόλη της Νάξου

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην πόλη της Νάξου

Την Κυριακή του Ασώτου ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους κληρικούς του Ναού, Οικον. Νικόλαο Κασμά και τον Διάκ. Παναγιώτη Σιαχάμη.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού κήρυξε τον θείο λόγο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους, με την ευκαιρία της περιόδου του Τριωδίου, την οποία διανύουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων