04/02/2020 04/02/2020 Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα που η Αγία μας Εκκλησία πανηγύρισε την Δεσποτική-Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης Ναούσης Πάρου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Εν συνεχεία προέστη της καθιερωμένης Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος, συνοδεία της...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 22:44

Λιτανεύοντας την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πάρο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Λιτανεύοντας την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πάρο (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα που η Αγία μας Εκκλησία πανηγύρισε την Δεσποτική-Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης Ναούσης Πάρου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου, ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Εν συνεχεία προέστη της καθιερωμένης Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάρου. Τόσο στη Θεία Λειτουργία όσο και στην Ιερά Λιτανεία συμμετείχαν τα σχολεία της πόλεως και οι τοπικοί άρχοντες της νήσου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων