22/03/2021 22/03/2021 Tην Α΄ Κυριακή των Νηστειών, της Ορθοδοξίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, σύμφωνα με το Τυπικό της Αγίας μας Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε εντός του Ιερού Ναού, η Λιτάνευση των Αγίων...
22 Μαρτίου, 2021 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 18:27

Με τις Εικόνες επί των χειρών στη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Με τις Εικόνες επί των χειρών στη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Tην Α΄ Κυριακή των Νηστειών, της Ορθοδοξίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, σύμφωνα με το Τυπικό της Αγίας μας Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε εντός του Ιερού Ναού, η Λιτάνευση των Αγίων Εικόνων, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος, αφού ανέγνωσε το «Συνοδικόν της Ορθοδοξίας», απηύθυνε ευχές προς τους εκκλησιαζομένους.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων