10/08/2022 11/08/2022 Ο Εσπερινός και η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος τελέσθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου 2022 στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου (βίντεο). Κατά την διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως τον θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρ. Πέτρος Αμοργιανός, Αρχιερατικός Επίτροπος Απειρανθίας-Κορωνίδος. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε...
10 Αυγούστου, 2022 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 1:04

Μεγάλος Παρακλητικός Κανών στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Μεγάλος Παρακλητικός Κανών στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Ο Εσπερινός και η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος τελέσθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου 2022 στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου (βίντεο).

Κατά την διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως τον θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρ. Πέτρος Αμοργιανός, Αρχιερατικός Επίτροπος Απειρανθίας-Κορωνίδος. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς τους ιερείς και τους πιστούς, εν όψει της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων