20/02/2024 20/02/2024 Ο ψηφισθείς νόμος για τον “γάμο” ομοφυλόφιλων ζευγαριών, όχι μόνο δεν τιμά το γένος των Ελλήνων και την Ελληνορθόδοξη παράδοση του έθνους μας, αλλά και ναρκοθετεί την από αιώνων παραδοσιακή μορφή της οικογένειας. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος στην ομιλία του κατά την κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού, Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νάξου «Ο...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 17:06

Μητροπολίτης Παροναξίας: Ο ψηφισθείς νόμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ναρκοθετεί την παραδοσιακή μορφή οικογένειας

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Παροναξίας: Ο ψηφισθείς νόμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ναρκοθετεί την παραδοσιακή μορφή οικογένειας

Ο ψηφισθείς νόμος για τον “γάμο” ομοφυλόφιλων ζευγαριών, όχι μόνο δεν τιμά το γένος των Ελλήνων και την Ελληνορθόδοξη παράδοση του έθνους μας, αλλά και ναρκοθετεί την από αιώνων παραδοσιακή μορφή της οικογένειας.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος στην ομιλία του κατά την κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού, Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νάξου «Ο ΖΕΥΣ», στις 18 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών και κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την πρόκληση και απηύθυνε ευχές προς όλους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δύσκολα ξεκίνησε η νέα χρονιά, με πολεμικές εστίες, τόσο βορειότερα από εμάς δηλαδή στην περιοχή της Ουκρανίας αλλά και νοτιότερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Ο Σεβασμιώτατος έκανε έκκληση να προσευχηθούμε για να είανι το φετινό έτος ευλογημένο, ειρηνικό και σωτήριο, γιατί και στον τόπο το νέο έτος δεν ξεκίνησε καλά. Με πράξεις και αποφάσεις, όπως ο προσφάτως ψηφισθείς νόμος, ο οποίος όχι μόνο δεν τιμά το γένος των Ελλήνων και την Ελληνορθόδοξη παράδοση του έθνους μας, αλλά και ναρκοθετεί την από αιώνων παραδοσιακή μορφή της οικογένειας, όπως υπογράμμισε.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων τόσο του χωριού όσο και του νησιού.

Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τους Διακόνους π. Παναγιώτη Σιαχάμη και π. Δαυίδ Καρυτινό, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Άνω Ποταμιάς Νάξου όπου ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως, προέστη του 40νθημέρου Μνημοσύνου του αειμνήστου Αθανασίου Ναυπλιώτη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων