29/03/2020 29/03/2020 Την Κυριακή 29-3-2020 (Κυριακή Δ’ Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε (κεκλεισμένων των θυρών) προς αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ‘’ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM’’ στον Ιερό Ενοριακό Nαό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δέηση υπέρ...
29 Μαρτίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 20:59

ΝΑΞΟΣ: Άδεια καθίσματα εν ώρα Θείας Λειτουργίας

Διαδώστε:
ΝΑΞΟΣ: Άδεια καθίσματα εν ώρα Θείας Λειτουργίας

Την Κυριακή 29-3-2020 (Κυριακή Δ’ Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε (κεκλεισμένων των θυρών) προς αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ‘’ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM’’ στον Ιερό Ενοριακό Nαό Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δέηση υπέρ των ασθενούντων αδελφών μας και ευχήθηκε προς όλους τους ακροατές (εξ αφορμής της προτροπής του Αποστόλου Παύλου «κρατήσαι της προκειμένης ελπίδος» που ακούσαμε στο σημερινό Αποστολικό Ανάγνωσμα) να κρατήσουμε όλοι ζωντανή την ελπίδα μας στο Θεό και στη Μητέρα του Θεού και των ανθρώπων, την Παναγία μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων