30/09/2020 30/09/2020 Την Τρίτη, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλινίκος μετέβη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης». Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 21:23

ΝΑΞΟΣ: Ευλογήθηκε η έναρξη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
ΝΑΞΟΣ: Ευλογήθηκε η έναρξη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Την Τρίτη, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλινίκος μετέβη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης και Ιάκωβος Ναυπλιώτης».

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς τους διδάσκοντες και τους διδασκομένους ευλογημένη και καρποφόρο σχολική χρονιά ενώ ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Κόντε και τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Παπάνη για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής.

Εν συνεχεία ο λόγος δόθηκε τόσο στο Διευθυντή της Σχολής όσο και στους μαθητές οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και την προσφορά του στην ως άνω Σχολή και ακολούθως ο Σεβασμιώτατος διένειμε αναμνηστικά δώρα προς τους συμμετέχοντες.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων