16/12/2019 16/12/2019 Την Δευτέρα 16-12-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ιερούργησε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδου, όπου ιδιαιτέρως τιμάται αυτή την ημέρα η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Μοδέστου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και οι μαθητές του νηπιαγωγείου του χωριού συνοδευόμενα από την...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 20:15

Νηστίσιμα γλυκίσματα και εικόνες της Γεννήσεως προς τα παιδιά

Διαδώστε:
Νηστίσιμα γλυκίσματα και εικόνες της Γεννήσεως προς τα παιδιά

Την Δευτέρα 16-12-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, ιερούργησε στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδου, όπου ιδιαιτέρως τιμάται αυτή την ημέρα η μνήμη του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Μοδέστου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και οι μαθητές του νηπιαγωγείου του χωριού συνοδευόμενα από την δασκάλα τους και στα οποία ο Σεβασμιώτατος εκτός του αντιδώρου τους διένειμε νηστίσιμα γλυκίσματα και εικόνες της Γεννήσεως του Κυρίου ευχόμενος Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων