28/02/2023 28/02/2023 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, ο Πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγνώμης», χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Μοστράτος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Πνευματικών αγώνων...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 16:53

Ο Εσπερινός «της Συγνώμης» στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός «της Συγνώμης» στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, ο Πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγνώμης», χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Μοστράτος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Πνευματικών αγώνων καιρός».

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε τον π. Αλέξανδρο για την μεστή και θεολογική του ομιλία και απηύθυνε ευχές προς όλους, με την ευκαιρία της εισόδου μας στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων