18/10/2021 18/10/2021 Την Κυριακή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος προέστη του 40ήμερου μνημοσύνου του μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοτόμου Πήχου, Ηγουμένου της Ιεράς...
18 Οκτωβρίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2021 - 19:50

Ο Καθηγούμενος της Δοχειαρίου στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της Δοχειαρίου στην Παναγία Εκατονταπυλιανή

Την Κυριακή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος προέστη του 40ήμερου μνημοσύνου του μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοτόμου Πήχου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Λογγοβάρδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων