11/08/2020 11/08/2020 Την Δευτέρα 10-8-2020, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος έπλευσε για την Πάρο. Ευθύς αμέσως με την άφιξή του στον λιμένα της νήσου μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος...
11 Αυγούστου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 18:46

Ο Μητροπολίτης έπλευσε για την Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης έπλευσε για την Εκατονταπυλιανή

Την Δευτέρα 10-8-2020, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος έπλευσε για την Πάρο. Ευθύς αμέσως με την άφιξή του στον λιμένα της νήσου μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Να σημειωθεί πως τις ως άνω Ιερές Ακολουθίες αναμετέδωσε πανελληνίως ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος τους υπευθύνους του οποίου ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος προ της Απολύσεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων