14/12/2023 14/12/2023 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Παροικίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη εγκαταστάσει νέας Δημοτικής Αρχής και την Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά και των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων της Πάρου. Η Ακολουθία τελέσθηκε παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κ. Κατερίνας...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 18:52

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πάρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πάρου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑ.Λ. Παροικίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη εγκαταστάσει νέας Δημοτικής Αρχής και την Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά

και των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων της Πάρου. Η Ακολουθία τελέσθηκε παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κ. Κατερίνας Μονογυιού και πλήθους πολιτών.

Μετά την τελετή ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στη νέα Δημοτική Αρχή, ο Θεός να τους δίνει υγεία και φώτιση και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο, το οποίο αναλαμβάνουν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων