03/01/2024 03/01/2024 Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νάξου μετέβη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιττα για το νέο έτος και απηύθυνε ευχές στους υπαλλήλους του Δήμου και τις οικογένειές τους και ευχήθηκε στους παρισταμένους για το νέο έτος να είναι ειρηνικό και...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 16:58

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ευλόγησε την Βασιλόπιττα του Δήμου Νάξου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ευλόγησε την Βασιλόπιττα του Δήμου Νάξου

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νάξου μετέβη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανού.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιττα για το νέο έτος και απηύθυνε ευχές στους υπαλλήλους του Δήμου και τις οικογένειές τους και ευχήθηκε στους παρισταμένους για το νέο έτος να είναι ειρηνικό και ευλογημένο, γιατί ανέτειλε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων