25/07/2022 25/07/2022 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στην Αγγεριά της Πάρου, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Πρωτοπρ. Θωμά Κυδωνιέα και τον Διάκονο Ευστάθιο Βασιλάκη. Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον...
25 Ιουλίου, 2022 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 19:21

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στην Αγγεριά της Πάρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στην Αγγεριά της Πάρου

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στην Αγγεριά της Πάρου, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας, Πρωτοπρ. Θωμά Κυδωνιέα και τον Διάκονο Ευστάθιο Βασιλάκη. Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ προ της Απολύσεως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Σταματίου Ρούσσου και Ιακώβου Λουκή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων