01/08/2022 01/08/2022 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου Νάξου μετέβη την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού και Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη νήσου Νάξου, Πρωτοπρ. Ιωάννη Μανιό και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο. Κατά την διάρκεια του...
01 Αυγούστου, 2022 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 19:25

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φιλωτίου Νάξου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας ιερούργησε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φιλωτίου Νάξου

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου Νάξου μετέβη την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού και Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη νήσου Νάξου, Πρωτοπρ. Ιωάννη Μανιό και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο. Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, ενώ προ της Απολύσεως, προέστη του Μνημοσύνου του αειμνήστου Εμμανουήλ Αριστείδου Γρατσία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων