03/10/2023 03/10/2023 Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δωρητού και διατελέσαντος Προέδρου της Κοινότητας Βίβλου, Αργυρίου Κ. Σοφικίτη (1922-2013), πραγματοποιήθηκαν στον λόφο Αγίου Νεκταρίου στη Βίβλο Νάξου, με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, των τοπικών αρχόντων και πλήθους κόσμου. Προ της τελετής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε, την 1η Οκτωβρίου, Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 13:16

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στα αποκαλυπτήρια της προτομής του δωρητή Αργυρίου Κ. Σοφικίτη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στα αποκαλυπτήρια της προτομής του δωρητή Αργυρίου Κ. Σοφικίτη

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δωρητού και διατελέσαντος Προέδρου της Κοινότητας Βίβλου, Αργυρίου Κ. Σοφικίτη (1922-2013), πραγματοποιήθηκαν στον λόφο Αγίου Νεκταρίου στη Βίβλο Νάξου, με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου, των τοπικών αρχόντων και πλήθους κόσμου.

Προ της τελετής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε, την 1η Οκτωβρίου, Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τιμωμένου Ναξίου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Κεντρικός ομιλητής για την προσωπικότητα, το έργο και την προσφορά του αειμνήστου στην τοπική κοινωνία ήταν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου κ. Χρήστος Σκάρκος.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και όλοι οι παριστάμενοι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού και της περιφέρειας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων