30/10/2023 30/10/2023 Εκ μέρους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε χθες η ονοματοδοσία του Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου Νάξου σε Δημοτικό Σχολείο «ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΒΕΝΙΕΡΗΣ» παρουσία του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην ως άνω σχολική μονάδα όπου κατά την έναρξη της εκδηλώσεως, τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου διδασκάλου Ιωάννη Βενιέρη, στο...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 20:50

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στην ονοματοδοσία Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στην ονοματοδοσία Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου

Εκ μέρους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε χθες η ονοματοδοσία του Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου Νάξου σε Δημοτικό Σχολείο «ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΒΕΝΙΕΡΗΣ» παρουσία του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην ως άνω σχολική μονάδα όπου κατά την έναρξη της εκδηλώσεως, τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου διδασκάλου Ιωάννη Βενιέρη, στο τέλος του οποίου μίλησε για την προσφορά του στην εκπαίδευση, ιδιαιτέρως στο Δημοτικό Σχολείο του Γλινάδου.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την προσωπικότητά του αειμνήστου, ομίλησαν εν συντομία ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος Νάξου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος, η παλαίμαχος εκπαιδευτικός κ. Ευαγγελία Βενιέρη, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Ομ. Καθηγητής του Δ.Π.Θ. κ. Μανώλης Σέργης.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο πρώτος από τους τρεις Ιατρούς υιούς του τιμωμένου, κ. Νικόλαος Βενιέρης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογενείας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων