09/08/2022 09/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Φιλώτι της Νάξου, και παρακολούθησε χθες το βράδυ την Θρησκευτική και Ιστορική παράσταση «Το δάκρυ της Παναγίας, ένας ύμνος για την Σμύρνη», στο Αθλοθέατρο «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΨΑΡΡΑΣ». Το έργο είναι βασισμένο σε κείμενο του συγγραφέα θεατρικών έργων και βιβλίων κ. Θανάση Σταυροπούλου και σκηνοθεσία κ. Μενελάου Τζαβέλλα. Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία...
09 Αυγούστου, 2022 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 19:24

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στην παράσταση «Το δάκρυ της Παναγίας»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στην παράσταση «Το δάκρυ της Παναγίας»

Ο Σεβασμιώτατος Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Φιλώτι της Νάξου, και παρακολούθησε χθες το βράδυ την Θρησκευτική και Ιστορική παράσταση «Το δάκρυ της Παναγίας, ένας ύμνος για την Σμύρνη», στο Αθλοθέατρο «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΨΑΡΡΑΣ».

Το έργο είναι βασισμένο σε κείμενο του συγγραφέα θεατρικών έργων και βιβλίων κ. Θανάση Σταυροπούλου και σκηνοθεσία κ. Μενελάου Τζαβέλλα. Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης αλλά και με την ευγενική χορηγία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την ευκαιρία συμπληρώσεως 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων