10/07/2022 11/07/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Γλινάδου Νάξου μετέβη την Κυριακή 10-7-2022 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Καλλίνικος, με την ευκαιρία της εγγιζούσης εορτής του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, τον Εφημέριο του Ιερού Ναού, Σταυροφ.-Οικον. Νικόλαο Βασιλάκη και...
10 Ιουλίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2022 - 2:19

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στον Άγιο Νικόδημο Γλινάδου Νάξου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στον Άγιο Νικόδημο Γλινάδου Νάξου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Γλινάδου Νάξου μετέβη την Κυριακή 10-7-2022 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Καλλίνικος, με την ευκαιρία της εγγιζούσης εορτής του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και ιερούργησε, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, τον Εφημέριο του Ιερού Ναού, Σταυροφ.-Οικον. Νικόλαο Βασιλάκη και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο.

Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Σταματίνας Καπούνη και Κυριακής Τολάκη, στο τέλος των οποίων, αφού απηύθυνε συλλυπητήριες ευχές προς τους οικείους των εκλιπουσών, ευχήθηκε προς τους εκκλησιαζομένους, οι πρεσβείες του μεγάλου Αγίου μας Νικοδήμου του Αγιορείτου, να συνοδεύουν τους κατοίκους αυτού του χωριού, του νησιού μας αλλά και όλο τον κόσμο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων